Kāpēc izmēģināt vienas dienas kontaktlēcas

#

Mēs manāslēcās.lv vēlamies, lai esi vienmēr gatavs saviem vasaras pasākumiem. Esam droši, ka arī Tev, vasara ir laiks, kad biežāk kā citos gadalaikos, izvēlies doties ārpus mājas, lai pavadītu laiku pie dabas vai paliktu pa nakti draugu un ģimenes viesībās ārpus pilsētas. Esam pārliecināti, ka nekur neizpaliek spontānas peldēšanās reizes vai nomodā aizvadītas nepieklājīgi garas stundas un vēl daudz citi iemesli, lai mēs Tev apstiprinātu, ka vasara ir īstais laiks izmēģināt vienas dienas kontaktlēcas.

 

Esam apkopojuši pāris iemeslus kāpēc, būtu vērts izmēģināt:

Apnicis uztraukties par kontaktlēcu kopšanu?

Tev nebūs jāuztraucās par to, ka vienā brīdī lēcu kopšanas šķīduma saturs būs iztērēts. Esot prom no mājām, tas būs īpaši ērti, nebūs jāņem līdzi lēcu kopšanas šķīdums un lēcu uzglabāšanas konteinerītis. Katru rītu varēsi sākt ar jaunu lēcu pāri, bet vakarā – izņemt un izmest tās.

 

Tava ikdiena ir aktīva un dinamiska?

Vienas dienas kontaktlēcas īpaši iesakām aktīviem, steidzīgiem cilvēkiem ar dinamisku dzīvesveidu, piemēram, sportistiem, kuru aktīvās kustības nav savienojamas ar briļļu lietošanu un kontaktlēcu kopšanu. Taču Tev nav jābūt sportistam, lai justos ērtāk lietojot vienas dienas kontaktlēcas. Iespējams, Tu labprāt izvēliec pēc darba dienas relaksēties uz SUP dēļa vai aizbraukt līdz jūrai nopeldēties? Vienas dienas lēcas garantēs Tev sirdsmieru, ja arī pazaudēsi kontaktlēcu peldoties, jau nākamajā dienā, Tev būs jauns kontaktlēcu pāris lietošanai.

 

Tavas acis ir jutīgas? Esi saskāries ar alerģisku reakciju?

Vienas dienas kontaktlēcas iesakām tiem lēcu lietotājiem, kuri saskaras ar acs alerģiskām reakcijām pēc ilgstošas viena kontaktlēcu pāra lietošanas. Izvēloties vienas dienas kontaktlēcas, Tev ir garantēta maksimāla kontaktlēcas tīrība no jebkādiem putekļiem vai netīrumiem, kuri var uzkrāties uz mēneša garumā lietotām kontaktlēcām.

 

Lieto lēcas neregulāri? Vēlies kontaktlēcas izmēģināt?

Darba dienās lieto brilles, bet nedēļas nogalē vēlies izskatīties citādi, nekā apkārtējie pieraduši Tevi redzēt? Varbūt Tavas brilles nepiestāv jaunajam tērpam, kas paredzēts kādam īpašam notikumam vai gluži vienkārši gribas uzlikt saulesbrilles? Esi beidzot nobriedis pāriet uz kontaktlēcām, bet neesi drošs vai Tavas acis ir tam gatavas?

Vienas dienas kontaktlēcas šādos gadījumos ir izcila alternatīva, jo nav jāpērk kontaktlēcas visam mēnesim, vari nopirkt tieši tik dienām, cik nepieciešams.

 

Vai kāds no šiem iemesliem raksturo Tevi vai Tavu vasaru?

Lai izmēģināt vienas dienas kontaktlēcas būtu vēl vieglāk un izdevīgāk, esam sarūpējuši Tev īpaši izdevīgu piedāvājumu. Pērkot savas iecienītās mēneša kontaktlēcas piepērc klāt vienas dienas kontaktlēcas 5 dienām, par superizdevīgu cenu!